Halve Marathon Oostland

Op zondag 9 september 2018 vertrokken wij om 13:00 uur naar de gemeente Pijnacker om de halve marathon muzikaal op te luisteren. We waren met een kleine bezetting, maar dankzij de steun van enkele Blaasbalgen werd dit aardig opgevangen, zodat we toch goed beslagen ten ijs konden komen. Deze mensen bedanken wij dan ook hartelijk voor hun steun in dezen!

“Het is maar een klein stukje rijden en we zijn er zo!”, hoorde ik onze buschauffeur Wim tegen een paar leden roepen voor vertrek. En inderdaad, het was niet zo gek ver rijden. Maar gezien de vele pleintjes en hobbels die Wim moest trotseren werden onze magen toch wel aardig op proef gesteld.
Aangekomen bij het Oranjeplein in Pijnacker werd er uitgeladen en begonnen we vrijwel meteen met een gezellig nummertje inspelen met ons “favo-inspeelnummer” Adio Mi Amore. Even later kwamen de eerste marathonlopers in het zicht en begonnen wij ons daadwerkelijke optreden en hebben wij tot omstreeks half vier heel wat nummers weg gespeeld. Ondanks de wat negatieve weersvoorspellingen hadden wij heerlijk weer, waar voor een optreden helemaal niks mis mee was.

Tegen het einde van het optreden kregen wij spontaan een kratje met bier en fris aangeboden van een paar omwonenden, die prima te spreken waren over onze inzet. En zulke reacties zijn dan toch ook altijd weer heel erg leuk!
Terug gekomen bij De Vrolijke Noot werd er uitgeladen en deden wij ons nog tegoed aan een gezellig afzakkertje, want evalueren over een optreden is immers ook niet onbelangrijk. Het was een leuk optreden met prima weer en we hebben lekker gespeeld.

Geef een reactie