Barbecue Stompcity Music

Voor vandaag, zondag 26 augustus 2018, stond onze jaarlijkse BBQ gepland om, na onze zomerstop, met z’n allen het nieuwe seizoen in te luiden. Op de achtergrond was onze horecacommissie druk bezig geweest om dit zo goed mogelijk te organiseren. En één ding is zeker: dat is ze wederom goed gelukt! Voor de ingang van de Vrolijke Noot stond een behoorlijke partytent, zodat het toch wel twijfelachtige weer geen spelbreker kon zijn. En ook aan het vertier van de jongere garde was gedacht. Tegenover het clubgebouw konden zij zich helemaal uitleven op een groot springkussen!

Rond 16:00 uur kwam iedereen dan ook binnen druppelen. In de partytent stonden onze topkoks Wilfred en Opa Wassink druk te kokkerellen met al het lekkers dat zij voor ons in petto hadden en werd ieder die binnenkwam hartelijk begroet, waarna je door kon lopen naar de bar om een lekker drankje te halen bij onze Geertje. In no-time was het gezellig druk. Het was erg leuk om bepaalde mensen weer eens te mogen begroeten en ook om enkele oud leden te spreken. Om 16:30 uur was het tijd voor het openingswoordje van onze geachte voorzitter Karel Boers. Tot slot van zijn relaas nodigde hij ieder uit om “toe te happen”. Het BBQ-buffet was weer klasse verzorgd, zoals u wel aan de foto’s kunt zien; het smaakte weer net zo lekker als dat het er uit zag! Chapeau voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!!!!!

Zo’n drie kwartier later werd iedereen door de voorzitter naar binnen geroepen, omdat ieders aandacht gewenst was. Door het bestuur werden enkele oud leden in het zonnetje gezet en onderscheiden, met name Harry Scholtes (erelid), Arno Pleit (lid van verdienste) en Carry Wortel (lid van verdienste). Ook staat hun naam nu vermeld op het ereschild, die zij zelf in het clubgebouw terug mochten hangen (zie elders op deze pagina) en werden zij natuurlijk volop gefeliciteerd door vele leden, want deze status hebben zij absoluut verdiend!
Na dit ritueel kon er nog een drankje gedronken worden en de rest van de BBQ worden op gemaakt. Maar… er was meer!!! Er kwam een heuse ijsboerin het terrein op gereden voor “een ijsje na”! Hier maakten vooral de mensen met kindertjes, en die waren er volop bij, dankbaar gebruik van. Erg grappig!!!
Het was een super gezellige middag en een bovenal geslaagde BBQ. Als je iets tekort kwam, dan had je dat gewoon aan jezelf te danken.

“BEDANKT, IEDEREEN DIE HIERAAN HEEFT MEEGEWERKT! HET WAS TOP!!!”

Geef een reactie