Club BBQ

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw…… dus wat doe je dan? Juist lekker barbecueën. Dit jaar stond de jaarlijkse barbecue van Stompcity Music gepland op 26 augustus. Dit bleek goed getimed te zijn want de weergoden hadden er ook zin in.

Diverse Blaasknarren met aanhang waren er al toen De Blaasbalgen terug kwamen van hun optreden. Ook hier sloot nog diverse aanhang bij aan en wat oud leden en invallers waren ook uitgenodigd. De barbecue was al aangestoken en Wilfred en Opa stonden al weer druk vlees te braden. Na een kort maar krachtig woordje van onze voorzitter was het tijd om aan te vallen. Heerlijke salades, lekker stukje stokbrood, patatjes, vlees en garnalen op een stok lagen op ons te wachten. Van een drankje werden we snel voorzien en iedereen stond of zat gezellig te praten en eten. Na dat al het vlees op was bleek er ook nog heerlijk ijs of koffie te zijn. Toen dit er ook in zat begonnen de eerst al weer huiswaarts te gaan om even uit te buiken.

Ik wil bij deze iedereen bedanken die deze barbecue mogelijk gemaakt heeft, ga geen namen noemen want anders vergeet ik misschien iemand en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Dus bij deze nogmaals bedankt en complimenten voor de goede organisatie en uitvoering. Helaas konden niet alle leden er bij zijn en voor degenen die niet geweest zijn, je weet niet wat je gemist heb! Hopelijk volgend jaar weer zo’n gezellige barbecue en dan zeker met ook weer van dit mooie weer.

Mark van Niel

\

Klik hier voor de foto’s