Blaasknarren bij de Rolstoel4daagse in Zoetermeer 18 mei ’17

Vandaag was het zover na driedagen wandelen door de bewoners van verzorgingstehuis WelThuis Buytehage in Zoetermeer was de laatste avond van de rolstoel4daagse aangebroken. Dit is natuurlijk een feestelijk gebeuren en verdiend een muzikaal onthaal, hiervoor waren wij Blaasknarren uitgenodigd, en wij houden wel van een feestje.

We verzamelde bij De Vrolijke Noot om vervolgens met de spelersbus, niet alleen voetballers hebben deze, gezamenlijk naar Zoetermeer af te reizen. De sfeer zit er dan alweer meteen in.
Aangekomen op de bestemming hebben we de instrumenten in elkaar gezet en al na een paar nummers buiten spelen kwamen de eerste wandelaars al binnenrollen. Toen de laatste ook gearriveerd was kon het feest binnen echt losbarsten. We speelde de eerste set ondertussen werden de medailles en oorkondes uitgereikt. De zaal ging los. Iedereen was wel even toe aan een drankje dus hielden we een korte break. Vervolgens zette we daarna nog een muzikale set neer met onze solo- baritonist Harmen, dit werd zeer gewaardeerd door het publiek en kreeg iedereen de smaak te pakken. Het werd doller en doller, er werd gezongen op Wie is Loesje, en zelfs na vier dagen wandelen werd de polonaise ingezet, het dak ging eraf. De Blaasknarren zouden De Blaasknarren niet zijn dat er na een laatste nummer, nog een laatste nummer om uiteindelijk een allerlaatste nummer in te zetten. Moe maar voldaan gingen de bewoners naar bed en De Blaasknarren gingen met de bus weer naar De Vrolijke Noot.

Ik mag wel zeggen dat we terug kunnen kijken op een leuk optreden met spontaan publiek.
Dank voor de fotograven Lia, Martin en Bert. En natuurlijk ook voor het multitasken van onze buschauffeur alias muzikaallei(ij)der en trombonist Hennie, die ons veilig vervoerd en begeleid heeft. Op naar 17 juni in Sassenheim wordt vast net zo gezellig.

Yvonne Schaareman

 

Klik hier voor de foto’s 

 

Geef een reactie