Dweilfestival bij De Haringkoppen in Vlaardingen

Wat een mooie zondagmiddag! Vandaag sinds lange tijd weer eens een optreden met De Blaasknarren, en wel bij De Haringkoppen uit Vlaardingen die een festival georganiseerd hadden. We verzamelden uiteraard weer bij “De vrolijke noot” rond 12.00 uur. Willem had de bus al klaar gezet voor vertrek. Lia ging mee om foto’s te maken dus het team was compleet.
Aangekomen bij Het Prikkewater Packhuys te Vlaardingen stond er voor iedereen een goedverzorgde lunch klaar een heerlijk kopje soep en een reuze keuze aan broodjes.

Wij stonden voor half 3 op het programma, en konden zo nog naar andere bands kijken en luisteren, nou dat loog er niet om. Wat werd er heerlijk muziek gemaakt en ook hier en daar een polonaise en werd er gedanst. We stonden klaar voor het eerste setje en het dak ging eraf, iedereen speelde lekker en ontspannen, het publiek kregen we ook van de stoel, en na afloop hier en daar nog zelfs wat complimenten. Ook waren onze vaste fans weer van de partij, Ada, Sabrina, Mark, de man van Mary, de zus van Mary, en dochter van Mary met haar vader. ja zelf de voorzitter met zijn vrouw.

Als verassings-act was er nog een zanger (zijn naam is ons even ontschoten sorry..) de sfeer zat er goed in, polonaise, dansende mensen. Heel gezellig. De sfeer was echt top! Onze tweede set was ook weer een feestje wel op een andere podium maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat de verlichting wat hoger werd gedraaid konden we beginnen, een nieuw nummer “Why tel my Why” kwam goed uit de verf. Mede dankzij Hans Dubbelaar die inviel op bariton, voor onze Harm die helaas niet mee kon spelen. Ook deze set ging er bij het publiek prima in. Nu wachten op de prijsuitreiking. Eigenlijk deden alle 6 bands niet voor elkaar onder, dus eigenlijk had iedere band de prijs kunnen winnen. MAAR er kan er maar 1 de beste zijn en dat waren…
De Pierewaaiers uit Oosterhout. Gefeliciteerd! Voor iedere band stond er een doos klaar met allerlei lekkers aan drank en speciale Vlaardingse koekjes. Wat was dit een geweldige middag mede dankzij de goede organisatie van De Haringkoppen, Dank je wel.

En zoals beloofd.. WIJ KOMEN VOLGEND JAAR WEER!

Wilfred Wassink

 

 

Klik hier voor de foto’s 

 

Geef een reactie