Zondag 3 januari was het weer tijd voor een feestje in “De Vrolijke Noot.” 

Bij binnenkomst, even na tweeën, is het al een gezellige drukte. Iedereen wordt ontvangen met een heerlijk glas champagne terwijl de horecacommissie druk in de weer is met het voorbereiden van de hapjes. Al handenschuddend en zoenend word iedereen het beste gewenst voor 2016 en met de muziek van zangduo Los Zand zit de sfeer er vanaf het begin af aan goed in. Het is binnen onze vereniging een goed gebruik om de leden die het afgelopen jaar hun lidmaatschap hebben beëindigt nog eenmaal uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie, leuk om weer eens bij te praten en iedereen weer een keer te zien.
Als rond de klok van 15.00 alle leden en genodigden aanwezig zijn is het aan onze voorzitter om de middag ‘officieel’ te openen. Na de gebruikelijke terugblik op afgelopen jaar en de vooruitblik op 2016 is er voor John van Ree (arrangeur, muzikaal instructeur van De Blaasknarren en muzikant van De Blaasbalgen) nog een leuke verassing. Het bestuur van Stompcity Music is van mening geweest John van Ree toe te voegen aan de ere galerij van onze vereniging en hem te benoemen tot erelid. John nogmaals gefeliciteerd, ere wie ere toekomt.

Na de speeches en verschillende felicitaties nam Los Zand de microfoon weer over en ging het feest weer door. Van mooie luisterliedjes tot Nederlandstalige meezingers, alles om een feest compleet te maken hebben deze mannen in huis. Grandioos! Om 17.00 uur was de middag weer voorbij en gaan we allemaal, voldaan naar huis. Dank je wel organisatie, dank je wel catering. Ben je niet geweest en wil je dit graag meemaken? Volgend jaar heb je weer een kans.

Michael van Vliet

 

Klik hier voor de foto’s 

Geef een reactie