44 jarig jubileum Carnavalsvereniging De Damzwabbers

Op 9 januari was het eindelijk zover!! Het langverwachte optreden van ons cluppie. We hebben lang gerepeteerd, geschaafd, en de laatste puntjes op de i gezet, om een goed stukje muziek neer te zetten. Om acht uur verzamelen bij “De vrolijke noot” om met een aantal te lopen naar Pitch & Putt waar het allemaal moest gebeuren. Daar aangekomen was het al een gezellige drukke boel, op het overdekte golfterrein konden wij onze spullen kwijt, ff door de draaideur dat was nog wel ff een lastig iets, als je grote trom of sousafoon speelt dat past niet!! Maar goed alles op zijn plek en toen wachten tot we aan de beurt waren voor onze langverwachte eerste set.

Om 21.55 uur was het eindelijk zover! Hier en daar werd nog even de muziek gecheckt, en kielen rechtgetrokken en hier en daar nog een hart onder riem gestoken. Wat ging ons eerste setje goed zeg, publiek kregen we mee helemaal prima en fijn om weer eens met z’n alle voor publiek te spelen. Na een kwartier was het weer gedaan en mochten we na veel complimenten te hebben ontvangen aan ons wel verdiende drankje beginnen, ook hebben we nog kunnen genieten van meerdere kapellen zoals onze Blaasbalgen, De Torrentrekkers en De Zwiebels.

Om 23.45 uur was het tijd voor onze 2de set. Daar was onze concentratie minder en ging het niet helemaal zoals bedacht, maar vergeet niet dat we van ver gekomen zijn, en dit toch een hele prestatie is na bijna 2 jaar niet optreden. Knarren wat hebben we het goed gedaan, en er is nog best genoeg werk aan de winkel maar dat gaat ons zeker lukken. Als alles in één keer goed zou gaan zou ook saai zijn! Maandag gaan we er weer vol voor! 30 januari 2016 is ons volgende optreden, daar gaan we ook weer vol voor. Damzwabbers bedankt voor de leuke avond.

Wilfred Wassink

 

Klik hier voor de foto’s 

Geef een reactie