Stompcity Music 20 jaar!

Op zaterdag 21 september 2019, om 10:45 uur, verzamelden deze keer vier orkesten, Foutje Bedankt, Ff Anderz, De Blaasknarren en De Blaasbalgen, bij de Vrolijke Noot, waar iedereen dan natuurlijk ook verwelkomd werd met een lekker kopje koffie. Er was schitterend nazomerweer voor het hele weekend voorspeld, dus daaraan kon het nooit gaan liggen en het beloofde dan ook een hele mooie dag te gaan worden. De intentie was om ons muzikaal te laten zien en horen tijdens de zeer druk bezochte feestelijkheden rond de jaarlijkse Vlietdagen, bij de Oude Sluis in ons eigen mooie, pittoreske Leidschendam.
Op aanwijzingen van het bestuur mochten wij tegenover onze repetitielokatie op de boot stappen en al spelend voeren wij onderweg naar het feest, waar wij dan ook even later aanmeerden, uitstapten en onze instrumenten mochten ‘parkeren’ op een daarvoor aangewezen plek. Tsjongejonge, wat was het daar gezellig!!! Heel veel kraampjes, oude ambachten, kindervertier, muziek en noem het allemaal maar op: er was van alles te beleven. En ook aan publiek kwamen we niets tekort.
Verspreid over de middag hebben we met de vier genoemde orkesten mooie optredens verzorgd voor het hoofdpodium, bij de Oude Sluis en op het winkelplein. Het was een geweldige dag, die niets te wensen overliet. Om 15:00 uur was het voor ons ten einde en de andere drie orkesten gingen nog een tijdje door. Het was een mooie dag, waar we nog lang met veel plezier aan terug zullen denken.