Kerst in het Wijndaelercentrum.

Op maandag 23 december 2019, om 18:10 uur, vertrokken wij in onze mooie touringcar naar Woonzorgcentrum Wijndaelercentrum in Loosduinen, waar een gezellige kerstborrel was georganiseerd voor de bewoners, vrijwilligers, medewerkers en de omwonenden. De bus werd deze keer bestuurd door Lex, die wij via deze wat onpersoonlijke, maar niet minder gemeende weg nogmaals willen bedanken voor deze inzet! Even later kwamen wij aan op de plaats van bestemming en het voorterrein van het tehuis bleek in een supergezellige kerstsfeer te zijn gebracht met een levende kerststal, een Luikse wafelkraam, een aantal vuurkorven, warme choco en glühwein, een heus sneeuwkanon, een oliebollenkraam en ook de kerstman ontbrak niet. Het weer was goed: het was fris maar niet echt heel koud en het was droog. Prima weer voor een buitenoptreden! Petra had weer een setje op maat samengesteld, waarmee we vanaf 19:00 uur een leuk optreden hebben kunnen neerzetten van een ruim half uur. Dat het optreden wederzijds leuk gevonden werd, vertaalde zich ook wel in de interactie met het publiek. Er werd ‘her en der’ uit volle borst meegezongen en ook gingen er voetjes van de vloer!
Na ons optreden werden wij uitgenodigd een drankje te komen drinken van het huis, waar wij dankbaar gebruik van maakten. Tijdens dat moment kwam er een buurtbewoner binnen, die uitbundig en niet-te-misverstaan onze aandacht vroeg:

“Ik rook het vuur van de vuurkorven en de geur van de wafel- en oliebollenkraampjes op mijn balcon en jullie muziek maakte de kerstsfeer compleet. Ik heb er vanaf mijn balkon met mijn gezin van genoten. Bedankt!!!”

Dat is natuurlijk een superleuk compliment om als orkest te mogen ontvangen! Ook wij vonden het een erg leuk optreden en een hele leuke avond, waar we met veel plezier aan terug kunnen denken. Vanaf deze plaats bedanken wij de organisatie van Wzc Wijndaelercentrum voor de gastvrijheid!

[bekijk de foto’s op onze facebookpagina]