20 jaar Stompcity Music!

Zondag 07 juli 2019 was een mooie zomerdag met een temperatuur van rond de 20 graden, een heerlijk temperatuurtje voor de gemiddelde Nederlander. In de middag werd flink gewedijverd door bestuur, enkele leden en horecacommissie om De Vrolijke Noot om te toveren in een feestzaal, compleet met overdekte BBQ-faciliteit en zelfs een bioscoophoekje voor de Oranje Leeuwinnenfanaten onder ons, die de wedstrijd tegen Amerika niet wilden missen. Ook onze mooie touringcar stond voor de deur met afgedekte achterkant.
Zoals gepland begon de zaal vanaf 16:00 uur vol te druppelen met (oud-)leden, ereleden en sponsoren. Het was dan ook erg leuk om zo veel oude bekenden weer eens tegen te komen en te kunnen bijbabbelen, onder genot van een lekker drankje.
Een klein uurtje later ving een gezamenlijk optreden aan van beide orkesten, speciaal voor alle genodigden, maar in het bijzonder voor de sponsors. Na een aantal nummers nam het bestuur de microfoon ter hand, waarbij de dames Van Rijswijk (onze hoofdsponsors) naar voren werden geroepen om de achterkant van de bus te onthullen, zodat alle huidige- en nieuwe sponsors voor de komende vijf jaar bekend werden gemaakt. Dit zijn Transportbedrijf Van Rijswijk, Atelier Pfeiffer, Hoveniersbedrijf Van Marwijk, Contra Zorgbemiddeling, Prikkewater Packhuys Partycentrum, Visual Print, Organisatiebureau Been, Bevestigingsmaterialen Hacé en De Blaasbalgen Babes. Daarmee is de achterkant van de bus aardig aangevuld door deze toonaangevende bedrijven, waarvoor uiteraard onze grote dank!!!
Denk nu niet dat u als belangstellende achter het net vist, want er zijn nog drie open plaatsen. De bus komt met regelmaat door geheel Nederland en soms ook daarbuiten. Een mooie manier om uw naamsbekendheid te verbreden en voorbij te laten komen. 😉 Dus even een mailtje naar promotie@deblaasbalgen.nl en dan komt het helemaal goed.
Na de onthulling volgde er nog een korte toespraak, waarna een optreden van De Blaasbalgen. Daarna werd eenieder uitgenodigd deel te nemen aan de op-en-top verzorgde barbecue. Aan alles was gedacht en men hoefde niets tekort te komen. Het was super gezellig, maar aan alles komt een einde. Tegen de klok van acht werd er opgeruimd en was dit geweldige feest ten einde. We kunnen terugzien op een mooi jubileumfeest…