Primeur Kerstband De Blaasknarren bij Ipse de Bruggen.

Donderdag 14 december 2023: een datum om te onthouden. “Kerstband De Blaasknarren” maakte deze avond haar aller eerste opwachting! Veel voorbereidingen waren er aan vooraf gegaan, zoals de aanschaf van de kerstkleding en het instuderen van een heel kerstrepertoire. Vooral dat maakte deze avond zo bijzonder.

Rond 17:30 uur verzamelden wij dan ook in de Vrolijke Noot, waar de kerstpakken werden uitgedeeld en het omkleedfeest kon beginnen, waar natuurlijk de voorpret meteen al begon en her en der ook wat nervositeit te bespeuren viel. Toen iedereen omgekleed was, stapten wij allen in onze touringcar en waren we rond de afgesproken tijd van 18:00 uur ter plaatse van Klinisch Centrum Ipse de Bruggen te Nootdorp op de locatie Craeyenburgh, die geheel was omgetoverd in een knus en gezellig kerstdorp. Daar speelden wij hoofdzakelijk op een pleintje met een muziekpodium en daar brachten wij meerdere keren ons hele kerstrepertoire ten gehore. Voor ons was dat dan ook meteen een dijk van een try-out voor de komende kerstoptredens. Tussendoor kregen we korte pauzes, waarin wij ook van (non-alcohol) glühwein mochten meegenieten. We hadden tijdens het spelen behoorlijk veel interactie met het publiek en ook kregen we leuke reacties. Zeker met een primeur smaakt dat dan naar meer!

Wij bedanken Ipse de Brugge voor de uitnodiging en de gastvrijheid en wij hopen ons er nog vaak te mogen laten zien en horen. Het was een erg leuke avond.