Karina ontmoet Sara

Zaterdagavond 21 mei 2022 was het groot feest voor Karina Buijs. Zij bereikte de mooie leeftijd van 50 jaar en dat mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Zodoende hadden haar dochters een mooi feest voor haar georganiseerd in de sportkantine van Vitesse in Delft. Haar feestkapel De Blaasknarren mocht daarbij dan ook niet ontbreken en waren zelfs alle leden individueel uitgenodigd op haar feest.

Voor ons was het om 20:00 uur verzamelen op het parkeerterrein van de sportvereniging en werden wij al gauw naar binnen geloodst, waar een kleedkamer voor ons vrij was gehouden zodat wij onze spulletjes in orde konden maken en plan de campagne konden maken. Ook kregen we een lekker drankje aangeboden. Karina kwam zelf ook nog naar beneden, want zij ging natuurlijk wel meespelen. We maakten meteen van de gelegenheid gebruik om haar persoonlijk te feliciteren en namens de hele club een mooie bos bloemen en een leuke Sara-drinkbeker met kersenbonbons te overhandigen.

Op ‘het moment suprême’ begaven wij ons naar de eerste etage, waar de feestzaal zich bevond. Karina begeleidde ons de zaal in en wij volgden met het traditionele Lang Zal Die Leven, waarna een royale set volgde. De sfeer zat er goed in en op vele momenten werd er spontaan uit volle borst meegezongen.

Na deze set mochten we van een gezellige pauze genieten, waarna we aanvingen met de tweede set. Deze begonnen wij met De Woonboot, die het altijd goed doet op ieder feest. Onze entertainingspecialist Hennie had de (inmiddels) bijbehorende act speciaal voor deze gelegenheid uitgebreid. Dat doet hij altijd weer geweldig! Daarna volgde een gulle tweede set, die we besloten met Het Dondert En Het Bliksemt. We begaven ons weer naar de kleedruimte voor het opruimen en inladen van het instrumentarium en toebehoren, waarna de meeste leden huiswaarts keerden en dit leuke optreden ten einde was.

Via deze weg willen wij Karina nogmaals hartelijk feliciteren en nog heel veel gelukkige jaren in goede gezondheid toewensen. Ook bedanken wij haar beide dochters voor deze uitnodiging en gastvrijheid. Het was een hele leuke avond!