De Knarren zwabberen er op los! (deel 2)

Het feest der feesten bij CV de Damzwabbers kon niet op, want ook op zondag 5 februari 2023 was ons de eer en het genoegen toebedeeld om ons te laten zien en horen op het gehandicaptencarnaval. Nog in de ban van de vorige dag verzamelden wij dan ook, rond twaalven,  weer bij sportvereniging RKAVV in Leidschendam, waar we weer hartelijk werden ontvangen. Onze instrumenten hadden mogen overnachten in een afgesloten zaaltje van RKAVV, waar wij natuurlijk hartstikke blij mee waren, want dat scheelde weer twee ritjes Vrolijke Noot en een hoop gesjouw.

De meeste leden begonnen met een lekker bakje koffie, waarna we door onze muzikaal leider Hennie richting podium in de feestzaal werden geleid, waar de feestelijkheden al behoorlijk op gang waren. Er volgde een welkomstwoord en vervolgens mochten wij ‘los’ met de intocht van de niet-mis-te-verstane Damzwabberpolonaise, waar het enthousiaste publiek gretig bij aansloot. Natuurlijk was ook Tim er weer bij met zijn trompet, die wij meteen voorzien hebben van een nieuw verenigingsshirt, want die ouwe gele kon echt niet meer! Ook werden wij meteen muzikaal bijgestaan door een stuk of drie nieuwe dirigenten. Gelukkig maar, anders kwam het vast niet goed!

Er volgde een welkomstwoord van de voorzitter van de Damzwabbers, waarna Jan Karaoke het dak er af blies, vooral dankzij de vele optredens van het publiekelijk zangtalent. Het was de hele middag dan ook één groot knalfeest, waarbij het dak er dan ook behoorlijk af ging. Alle feestnummers werden uit ons repertoire geplukt en vele voetjes gingen dan ook van de vloer. Het was een erg leuke middag, waar we nog lang met veel plezier aan terug kunnen denken.

Wij bedanken Carnavalsvereniging De Damzwabbers voor de uitnodiging, de gastvrijheid en bovenal voor dit verschrikkelijk leuke weekend!