Carnaval in Wzc Moerwijk, Den Haag

In de avond van vrijdag 17 februari waren wij uitgenodigd in Woonzorgcentrum Moerwijk om ons carnavaleske muziekplezier te komen delen met de oudere garde. Het was voor iedereen vroeg eten, want om 18:00 uur zouden we verzamelen bij de Vrolijke Noot, om van daaruit met onze bus naar de plaats van bestemming te gaan. Alhoewel het niet zo ver rijden was, bleek het toch wel een uitdaging om op tijd te zijn door wat onverwachte tegenslagen in het verkeer, maar… op een paar minuutjes na is dat gelukkig toch gelukt!

Aangekomen bij de hoofdingang was het even zoeken naar iets van een contactpersoon, maar na vrij kort gevolg kwam dit toch weer op z’n pootjes terecht en na het stoppen van de discomuziek werden wij aangekondigd, waarop wij ons naar het podium begaven en een leuke set ten gehore brachten. Dit werd zichtbaar erg gewaardeerd door de aanwezige bewoners. We hebben drie sets gespeeld, met daartussen erg gezellige pauzes in een aparte ruimte met een drankje van het huis, waar we ook onze koffers e.d. konden parkeren.

Even leuk om te benoemen is, dat wij dit optreden in geheel nieuwe blouses deden. We hebben er weer een gezellig feest van weten te maken met onze muziek én entertainment. Voetjes gingen van de vloer, er werd her en der uit volle borst meegezongen en ook polonaises ontbraken niet. Voor ons een leuke opwarmer voor de carnavalsfeesten morgen in het Brabantse land!

Wij kunnen terugzien op een leuke avond met een geslaagd optreden. Vanaf deze plaats bedanken wij het personeel van Woonzorgcentrum Moerwijk hartelijk voor de uitnodiging en de gastvrijheid.