CPC-loop Den Haag 2023.

Op zondagmiddag 12 maart hadden wij weer de eer en het genoegen om de deelnemers van de CPC-loop in Den Haag een muzikaal hart onder de riem te steken. Hiertoe verzamelden wij eerst in De Vrolijke Noot, waar een lekker bakkie koffie met een koekje klaar stond, instrumenten werden gepakt en ingeladen in onze mooie touringcar en zoals gepland vertrokken wij om 12:45 uur naar de plaats, die ons was toebedeeld: hoek Conradkade/Groot Hertoginnelaan te Den Haag. Om zoveel mogelijk verkeersdrukte en afzettingen te omzeilen, moesten we wel een flink stuk omrijden, maar daar draaide onze kundige chauffeur Raymond zijn hand niet voor om! “Alweer bedankt, Raymond!”

Aangekomen op de plaats van bestemming werd er driftig uitgeladen en bombardeerden wij de bushalte weer tot podium, waar wij al onze feestnummers uit de kast haalden om de deelnemers zo veel mogelijk op te zwepen en aan te moedigen. Er was heel veel publiek aanwezig, het weer was goed en de sfeer was keigezellig. Ook gingen vele duimen weer omhoog van de lopers. Het was weer heel leuk, om hier ons steentje aan bij te dragen. Zo rond half vier hadden alle lopers ons wel gepasseerd en kwamen de veegwagens langs en werden de dranghekken opgeruimd, waarmee dit leuke optreden voor ons ten einde was.

Terug in de bus werd er nog een lekker koud drankje uitgedeeld en gingen we weer dezelfde uitdaging aan als op de heenweg, dus hebben we het onszelf in de bus nog even gezellig gemaakt. Na aankomst bij het clubgebouw werden de instrumenten weer overgeladen in de privéauto’s, waarna iedereen huiswaarts keerde en thuis moe, maar voldaan van een goed en leuk optreden nog van een (mag ik hopen) fijne avond kon gaan genieten.