Bloasavond Iaadoeje 2023.

Op zaterdag 14 oktober verzamelden wij rond de klok van 18:30 uur in De Vrolijke Noot voor onze deelname aan het jaarlijkse festival “Bloasavond Iaadoeje” in Heemskerk te Utrecht. Er werd dan ook druk ingeladen en ingestapt en op genoemd tijdstip vertrokken wij dan ook in onze mooie touringcar, bestuurd door niemand minder dan Raymond Been. Een uurtje later aangekomen bij partycentrum Horeca de Jansheeren mochten we meteen uitladen en werden we naar een aparte zaal geloodst om onze spullen te parkeren. Om 20:00 uur beet Iaadoeje in de grote zaal de spits af met een knallende set, waarna meteen de beurt aan ons was. En die ging lekker, hadden wij het idee! Er deden negen orkesten mee en van elk orkest werden twee setjes verwacht. Ons tweede setje brachten we om kwart voor elf in de kleine zaal. Er werd niet gejureerd; gezelligheid en met elkaar een mooi muziekfeest bouwen was de norm. Dat is prima gelukt, kunnen we stellen. Het dak ging er onafgebroken af, we zijn veel bekenden tegengekomen, het was één groot muziekvriendenfeest!

Na onze tweede set hebben we nog iets gedronken en zijn we afgetaaid richting Leidschendam, want voor sommige leden ging de volgende ochtend de wekker weer vroeg, zo begreep ik. Bij vertrek werden we verrast met een presentje in de vorm van een Scrobbelèrset met een afdruk van het Knarrenlogo op het borrelplankje, welke inmiddels een ereplaatsje heeft gekregen in De Vrolijke Noot.

Het was een geweldige avond, die we niet hadden willen missen! Via deze weg bedanken wij dan ook nogmaals Iaadoeje hartelijk  voor de uitnodiging en de gastvrijheid.