30 jarig huwelijksjubileum Martin en Petra Boot.

 

Het was zaterdagavond 23 september 2023. De Knarren verzamelden zich om 20.30 uur in de Vrolijke Noot om af te reizen naar Leiderdorp. Daar, waar het echtpaar Martin en Petra Boot hun 30 jarig huwelijksfeest vierden. Wij waren hiervoor uitgenodigd omdat wij op 23 april 2022 ook bij hen te gast waren ter ere van de verjaardag van Martin Boot in Voorschoten, wat een denderend feest was! Met ontzettend veel zin in nog zo’n feestje stapten we in de bus onderweg naar Leiderdorp, die werd gereden door Pieter Drop die ons perfect naar de locatie bracht waar het feest werd gehouden, dankjewel Pieter!

Het was een verrassingsoptreden, dus hielden we ons stil totdat de zoon van het echtpaar ons rond 21.30 uur kwam halen. De deuren van de feestzaal gingen open en met een “lang zullen ze leven” was de verrassing een feit.

Na een pittige set, met nummers zoals ”Radar Love” en “Born to be Wild” de boel lekker op z’n kop gezet te hebben en het bruidspaar werd gefeliciteerd, was het tijd voor een pauze. Het ontbrak ons werkelijk aan niets: drankjes en hapjes waren er in overvloed.

Een kwartiertje later pakten wij ons instrumenten weer op en knalden wij onze feest-set er in. Maak me Gek, Joost en de Woonboot gingen erin als koek, mede namens onze invallers Rene, Hans, Ilse en Aad.

Na een kleine pauze om af te koelen en wat te drinken, hebben we nog een aantal nummers gespeeld en was het tijd om naar huis te gaan. De bus stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip, Top Pieter!

We kregen allemaal nog een presentje bij vertrek, en hup spullen inpakken en naar de vrolijke noot. Wat een geweldige avond met dank aan de familie Boot voor deze uitnodiging.

Tot het volgende feestje?!?