Avondvierdaagse Sammersbrug.

Op donderdag 16 mei 2019 waren wij te gast in Woonzorgcentrum Sammersbrug in Den Haag, waar wij voor de muzikale omlijsting van de avondvierdaagse mochten zorgen. Rond een uur of 18:30 uur werd er dan ook weer “traditiegetrouw” verzameld bij De Vrolijke Noot, zodat wij zoals afgesproken om 18:45 uur konden vertrekken. De bus werd deze keer bestuurd door Richard Drop, waarvoor uiteraard onze dank. In de bus werd nog even een kleine vertimmering aan het programma gedaan en verkleinde muziek uitgedeeld en toen dat gebeurd was, waren we er alweer bijna. Niet dat Richard zo hard reed, maar het was gewoon een kort ritje.
Aangekomen bij Sammersbrug werden we geacht de instrumenten uit te laden en meteen op te stellen, daar de wandelaars al in aantocht bleken te zijn, dus niet lang na het opstellen begonnen we meteen met een paar “lekkere inspeelnummers”. Toen alle wandelaars en vrijwilligers waren aangekomen, gingen we nog door met een kleine serenade, waarna we samen met deze mensen naar binnen gingen. De aula zat al gauw vol en we wisten er weer een leuk feestje van te maken met een mooie set. Rond acht uur namen we even pauze, waarin we een drankje van het huis kregen aangeboden. Daarna was het tijd voor de tweede set, waarmee we de sfeer nog lekker extra opdreven met oldies. De mensen genoten er zichtbaar van en dat is waar we het voor doen!
Rond 21:00 uur was er weer een tijd van gaan. In de bus werd er nog even nagepraat en zoals een goede feestkapel betaamt, werd er natuurlijk ook nog wat onzin getrapt achter in de bus. 
We kunnen terug kijken op een leuke avond. Als het aan ons ligt: volgend jaar weer!