Home

Welkom bij Feestkapel De Blaasknarren

Feestkapel De Blaasknarren is opgericht in 2002 als onderdeel van Muziekvereniging Stompcity Music en bestaat uit zo’n 20 enthousiaste leden, die het leuk vinden om in verenigingsverband leuke muziek in te studeren en het vervolgens ten gehore te brengen aan publiek. De leeftijden van de leden zijn, anders dan de naam misschien doet vermoeden, erg gevarieerd.

Het orkest is met regelmaat te gast op uiteenlopende evenementen zoals festivals, carnavalsfeesten, (sport)evenementen, bruiloften en andere partijen. Maar ook in bejaarden- en zorgcentra, waar het doorgaans wat rustiger aan moet. Daarom is het repertoire erg gevarieerd, van carnavalsknallers en top 40-muziek tot gouwe ouwen en gezellige, ouderwetse meezingers, zodat er voor iedere doelgroep een muziekprogramma op maat gebracht kan worden en elk feestje compleet gemaakt wordt. Vooral gezelligheid, saamhorigheid en muziekplezier heeft de feestkapel hoog in het vaandel staan. De repetities, optredens en andere activiteiten kennen dan ook een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Alhoewel het orkest nog altijd leuk aan de weg timmert, zijn nieuwe leden op diverse blaasinstrumenten, met name trompet, bariton, saxofoon, trombone en sousafoon van harte welkom. Voor de leukste foto’s, filmpjes en verslagen verwijzen wij u graag naar onze facebookpagina: https://www.facebook.com/lDeBlaasknarren/, zodat u een beter beeld kunt krijgen wie wij zijn en wat wij doen. Of stuur even een mailtje naar blaasknarren@deblaasbalgen.nl en u krijgt de informatie die u wenst.

Vriendelijke groeten van Feestkapel De Blaasknarren.