Home

Welkom bij Feestkapel De Blaasknarren

Feestkapel De Blaasknarren is opgericht in 2002 als onderdeel van Muziekvereniging Stompcity Music en bestaat uit zo’n 15 leden.

Het orkest is met regelmaat te gast op uiteenlopende evenementen zoals festivals, carnavalsfeesten, (sport)evenementen, bruiloften en andere partijen. Maar ook in bejaarden- en zorgcentra, waar het doorgaans wat rustiger aan moet. Daarom is het repertoire erg gevarieerd, van carnavalsknallers en top 40-muziek tot gouwe ouwen en gezellige, ouderwetse meezingers, zodat er voor iedere doelgroep een muziekprogramma op maat gebracht kan worden en elk feestje compleet gemaakt wordt.

Alhoewel het `bonte gezelschap´ leuk aan de weg timmert, is er toch nog wel wat versterking gewenst op diverse blaasinstrumenten.
De vereniging beschikt over een eigen touringcar met ervaren chauffeurs, die de leden veilig van het clubgebouw naar de optredens en weer terug brengt. De Blaasknarren repeteren, onder leiding van een kundige instructeur, iedere maandag van 20:00-22:00 uur in muziekcentrum De Vrolijke Noot aan de Oostvlietweg 19 in Leidschendam (ZH).

Vriendelijke groeten van Feestkapel De Blaasknarren.