Vlietdagen 2021.

Jeetje Mina, dát was even spannend! Eindelijk een optreden na een jaar van corona-ellende. En tot het aller-, aller-, allerlaatste moment werden we in spanning gehouden of het wel of niet door kon gaan, op grond van de ontwikkelingen. Een week lang werd er bij Bert “gezeurd” of hij al wat wist, maar ook hij moest het allemaal ook maar afwachten en kon hij een dag vóór het optreden bellen met de organisatie, die er nog een laatste vergadering tegenaan moest gooien. Zodoende kregen wij één dag tevoren het verlossende bericht van Bert, dat het doorging. U zult zich wel kunnen voorstellen dat de vreugde bij alle leden groot was!

Op zaterdag 25 september 2021 was het dan zo ver. Door de meeste leden werd er verzameld in De Vrolijke Noot, waar onze Koos zorgde, dat om 12:30 uur een lekker kopje koffie voor iedereen klaar stond. De bus was nog niet in bedrijf, daar hij vanwege de coronacrisis uit de verzekering was gehaald, dus gingen we het doen met “fysiek vervoer” (benenwagen), want de werkelijke verzamellocatie was op een klein half uurtje loopafstand en met teveel auto’s op locatie zou heel mogelijk parkeerproblemen opleveren en dan heb je toch wel een noemenswaardige uitdaging. Dus was dit een prima oplossing en nog gezond ook!

Omstreeks 14:00 uur had iedereen het instrument ter hand en begonnen we met een lekker inspeelnummertje en een try-out van het voor ons nieuwe nummer Bacardi Lemon. Daarna smeet Petra ons meteen in het diepe met onze drie nieuwe sets, waarmee we nog maar pril bezig zijn én  voor een voor een aankomend festival graag goed voor de dag willen komen. Dat ging ons prima af, al zeg ik het zelf…

Samengevat hebben we ‘ouderwets gezellig’ een superleuke dag beleefd met elkaar en met het publiek. Ook veel (oude) bekenden tegengekomen. Supergezellig! Het was prima weer voor een optreden: goede temperatuur en droog gehouden. We hebben er in volle teugen van genoten! Er moesten drie sets gespeeld worden van zo’n 20 minuten en zoals het De Blaasknarren betaamt, gaven we daar ook (met veel plezier) aardige toegiften achteraan. We hadden er veel, heel veel plezier in en het smaakt zeker naar meer!!!

Vanaf deze plaats bedanken wij de organisatie van De Vlietdagen voor de uitnodiging en de gastvrijheid!