Rolstoelvierdaagse WZC Welthuis Buytenhaghe.

Op donderdag 30 mei 2024 verzamelden wij rond de klok van zes in ons mooie, knusse, vertrouwde clubgebouw ‘De Vrolijke Noot’, waar Geertje tot onze grote verrassing de koffie al klaar had staan, aangezien onze waarde clubgenoten van De Blaasbalgen ook zouden verzamelen voor een soortgelijk optreden elders. Daar waren we eventjes heel erg blij mee. “Geertje, bedankt!!!”

Maar goed, om niet af te dwalen van het verslag: zoals afgesproken, vertrokken wij om kwart voor zeven met een kleine colonne auto’s richting Woonzorgcentrum Buytenhaghe in Zoetermeer, om daar een klein half uurtje later op het terrein van het Wzc te arriveren. Het vinden van een deugdelijk parkeerplekje bleek een aardige uitdaging te zijn, maar dat hadden we na vrij kort gevolg toch voor elkaar. Aangekomen bij de hoofdingang werden we hartelijk ontvangen met een lekker bakje koffie, waarna wij door Petra geacht werden onze instrumenten ter hand te nemen om een nummertje in te spelen. Niet veel later kregen we te horen dat de eerste deelnemers in aantocht waren en vingen we aan met een non-stop set. Gelukkig bleef het droog en ook de temperatuur leende zich super voor een optreden als dit. De interactie met het publiek was geweldig en ook de passerende deelnemers konden onze inzet zichtbaar waarderen. Het was een superleuk optreden, net als voorgaande jaren. Na afloop nog een hapje en een alcoholvrije borrel, waarna we met een voldaan gevoel vertrokken. We kunnen met plezier terugzien op een erg leuk optreden.

Via deze weg willen wij Wzh Buytenhaghe nogmaals verschrikkelijk bedanken voor de uitnodiging en gastvrijheid op deze leuke avond!