Optreden burendag Wijndaelercentrum.

Op zaterdag 26 september jl. was het dan eindelijk weer eens zo ver: ons eerste optreden sinds 8 maart voor de jaarlijkse CPC-loop, waarna de ‘intelligente lock down’ werd afgekondigd. En wat hádden we er weer zin in, na een ruim half jaar!

Rond de klok van 13:15 uur werd er verzameld voor de ingang van woonzorgcentrum Wijndaelercentrum in Den Haag/Loosduinen, om daar de burendag muzikaal op te leuken. Ook de weergoden vonden dat een goed idee, wat zich vertaalde in een lekker temperatuurtje en er is geen druppel regen gevallen, alhoewel dat wel voorspeld was. Het was een lekker weertje voor een buitenoptreden, uiteraard geheel coronaproof. Er was weer een mooi uitgebreid programma op maat samengesteld met allemaal bekende melodieën uit de tijden van weleer. We speelden twee royale sets van zo’n half uur, met daartussen een pauze, waarbij we koffie en thee van het huis kregen aangeboden. Men heeft zichtbaar genoten van ons optreden, wat ook bleek uit enkele reacties na het optreden.

Omstreeks half drie was het optreden ten einde, waarna de instrumenten weer werden ingepakt en ieder huiswaarts keerde. We waren deze keer met eigen vervoer, omdat de bus even niet beschikbaar is vanwege de coronatoestand. Al met al kunnen we terugkijken op een leuke middag met een leuk optreden en leuk, dankbaar publiek. Via deze weg bedanken wij de organisatie voor de gastvrijheid.