Kids Heroes Fun Cruise.

Op zaterdag 19 augustus waren wij te gast op het spectaculaire Kids Heroes Fun Cruise in Leidschendam. Daarom druppelde De Vrolijke Noot rond de klok van 12 vol met Blaasknarren in goed humeur en korte broek, om eens te beginnen met een lekker bakkie van het Huis en het gereed maken van de attributen. Ook onze welbekende Mark was van de partij om ons, als buschauffeur, naar de plaats van bestemming te brengen en zo vertrokken we even later dan ook richting het startpunt, namelijk Huygenshaven Voorburg, waar wij muzikaal bewapend op de boot stapten. Daar was het behoorlijk lang wachten voordat we mochten starten, maar die tijd vulden we natuurlijk met wat Knarrenlol en werd er ook nog een nummer ingespeeld. Je staat er niet bij stil als je als toeschouwer langs de kade staat te kijken naar zo’n varende optocht, maar wat komt er veel bij kijken om al die boten op de juiste volgorde te krijgen zonder aanvaringen en met al die regels!

Vanaf onze schuit zagen we vele VIP’s aan boord van de vele andere sloepen stappen, zoals onder meer Broer Konijn, Buurman & Buurman, Popeye en de Smurfen.  Het was supergezellig en we hadden er allemaal verschrikkelijk veel zin in!

Na zo’n drie kwartier was het dan zo ver. Alles was geregeld en de botenparade kon beginnen! Onze boot werd keurig overal doorheen geloodst door onze kundige schipper en zijn dochter; twee zeer aardige, leuke en gezellige mensen. Zoals voorspeld was het heerlijk zomerweer en we ‘fietsten’, te midden van de parade, al varende lekker door ons repertoire heen. We gingen allemaal lekker ‘los’ en muzikaal ging het gewoonweg super! Aangekomen bij de sluizen van Leidschendam met haar bomvolle terrassen was het een drukte van jewelste, waarbij de omvang en interactie van het publiek letterlijk niets te wensen overlieten. Dat werd dus nog even behoorlijk doorknallen! En dat deden we natuurlijk conform onze voorschriften uit het Knarrenlied: “met plezier en vertier”.

Na bij deze terrassen nog lekker met succes de boel op z’n kop te hebben gezet, werden we weer aan de kant geholpen en was dit superleuke, gezellige optreden ten einde. Terug naar De Vrolijke Noot gingen we lekker sportief nog even aan de wandel en hebben we nog een dik uur onder het genot van een drankje nagenoten. Dat het een heerlijke dag was, daar kan geen mens ter wereld onderuit!

Vanaf deze plaats bedanken wij de organisatie van Kids Heroes Fun Cruise onwijs voor de uitnodiging en de gastvrijheid!!!