Knarren op de loop!

Het was zondag 8 maart 2020, dat wij verzamelden bij De Vrolijke Noot. Er stond ons een leuk optreden te wachten in de sportieve sfeer, namelijk de 45ste editie van de CPC-loop in Den Haag. Tijd geleden, dat we voor zo’n evenement hebben opgetreden en daarom ook des te leuker om het weer eens te doen. Zoals afgesproken vertrokken wij al om 12:00 uur, rekening gehouden met de nodige omleidingen, oponthoud en andere uitdagingen, want de aanvang van ons optreden was gepland om 14:00 uur. Alles verliep echter (gelukkig) op rolletjes en kwamen we zodoende veel te vroeg op de plaats van bestemming aan (kruising Groot Hertoginnelaan/Suezkade), waardoor we ons zo’n vijf kwartier in de bus moesten vermaken, maar ja, we zijn een feestkapel, dus dat kwam wel goed met de nodige woordspelletjes en onzinschopperij.

Om 13:45 uur stapten- en laadden we uit en arresteerden we meteen de daar aanwezige bushalte, die we omdoopten tot onze speelplek voor deze middag, want om 14:00 uur moesten wij van start gaan. Ware het niet dat wij te horen kregen dat de eerste personen pas een half uur later verwacht werden. Dat stelde ons in de luxe staat om op ons gemak te beginnen met wat inspeelnummertjes. En na een half uurtje werd het dan ook drukker en drukker. We ontvingen leuke reacties vanuit de lopers in de vorm van een duim of meeklappen tijdens het langslopen en ook de interactie met het publiek was aardig aanwezig. Motiverend voor iedere muzikant! Tijdens dit optreden hebben we zo’n beetje alles uit de kast gehaald, wat ons repertoire te bieden heeft en tegen vieren was het spektakel ten einde, waarna wij de bus weer instapten richting Leidschendam.

Zoals voorspeld is het de hele dag droog gebleven. Het was wel behoorlijk fris, maar voor een optreden én zo’n run was het prima weer! We hebben heerlijk gespeeld en het was een hele leuke middag. Als het aan ons ligt, zijn we er volgend jaar zeker weer bij! Wij bedanken de organisatie van de CPC-loop dan ook van harte voor de uitnodiging!!!

Bekijk onze foto’s en filmpjes via de facebookpagina.