25 jaar Media omroep Midvliet

Vanavond stond er een verrassingsoptreden op het programma voor De Blaasknarren. Onze fotograaf Carry Wortel is 25 jaar werkzaam bij Media-omroep Midvliet en ook Media-omroep Midvliet bestaat 25 jaar dus dubbel feest! Wil Wortel, de vrouw van Carry en muzikant van De Blaasknarren op tenorsaxofoon, heeft dit allemaal voor haar Carry geregeld, en het moest ook ECHT een verrassing blijven, hier en daar waren er een paar Knarren die in hun onwetendheid iets hadden losgelaten, maar Carry wist echt van niets.

Met de bus naar de Damlaan, onze instrumenten uitgepakt en rustig zonder geluid, achterom in de tuin verzameld bij Media-omroep Midvliet, waar een partytent voor ons klaar stond. De gordijnen gingen open en daar stonden De Blaasknarren!!! Wat een verrassing voor alle aanwezigen. We zijn gelijk van start gegaan met ons eerste nummer, de sfeer zat er goed in, daarna onze set welke we ook tijdens de festivals gaan spelen, goed om dit ook hier ten gehore te brengen. De aanwezigen liepen zelfs nog een kleine polonaise, wat wil je nog meer.
Na onze optredens kregen we van de omroep een doos Merci, hartelijk dank. Daarna nog een overheerlijk stukje gebak met een drankje.

Media-omroep Midvliet van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig bestaan. En fijn dat we dit met jullie mee mochten vieren. Graag tot een volgende keer.

Wilfred Wassink

Klik hier voor de foto’s 

Geef een reactie