Repetitiezondag.

Op zondag 17 februari 2019, van 10:00-16:00 uur, hadden wij een extra trainingsdag met als doel een paar nummers bij te schaven en wat dingetjes uit te proberen. En daarnaast is natuurlijk het stukje teambuilding ter versterking van het clubgevoel natuurlijk ook niet onbelangrijk. Om 10:00 uur waren wij allen, na een lekker bakje koffie, dan ook gereed om van start te gaan, onder leiding van Bart Spiekstra. Zoals gebruikelijk bij vrijwel ieder orkest, begon de repetitie met een lekker inspeelnummertje, deze keer werd De Woonboot uit het stof gehaald. Daarna gingen we aan de gang met een (voor ons repertoire) nieuw nummer, namelijk You’ll Never Walk Alone, waarbij wij onze zangkunsten ten toon mochten spreiden. Persoonlijk ben ik blij dat de voordeur goed dicht was *hahaha*.
Rond 11:00 uur werd er een korte koffiepauze ingelast en omstreeks de klok van half één arriveerde een stationcar voor de deur van De Vrolijke Noot, die luxe broodjes kwam bezorgen voor onze lunchpauze. Dit had Hennie Baltus geregeld via zijn zoon, die bij de Subway werkzaam is. “Het was echt top geregeld, Hennie. Bedankt!”
Na een royale pauze namen wij het één en ander uit het ochtendprogramma nog even door, maar ook werd aandacht besteed aan een carnavalsset, met het oog op onze komende carnavalsoptredens. Klokslag 16:00 uur werd er een einde gemaakt aan de repetitiedag en konden we nog even naborrelen aan de bar.
We kunnen terugkijken op een leuke, gezellige en geslaagde repetitiedag.