Knarren op CPC-Loop Den Haag 2022

Al langere tijd stond hij in onze agenda: zaterdag 25 september 2022, CPC-loop Den Haag. Om weer onze muzikale bijdrage aan dit mooie evenement te mogen leveren, daar keken wij erg naar uit. De meeste leden gingen rechtstreeks naar het punt waar wij moesten spelen (hoek Koningin Emmakade/Groot Hertoginnelaan) en een handje vol leden verzamelden bij de Vrolijke Noot, vanwege het ophalen van hun instrument en het meenemen van medeleden zonder vervoer.

Zo rond de klok van half één vertrokken wij in een karavaantje van drie auto’s en dat bleek toch wel een flinke uitdaging te zijn met heel veel afzettingen en omleidingen. Gezellig was het wel, want al met al hebben we onderweg toch wel een hele hoop gelachen. Maar om een ellenlang verhaal redelijk kort te houden, hadden om half drie ook de laatste Knarren allen horden getrotseerd en konden we meteen beginnen, omdat de run in aantocht was. Natuurlijk lag het accent van onze muziekkeuze voor dit evenement op feestelijke, opzwepende muziek, die Petra weer feilloos uit het repertoire pikte. We kregen dan ook behoorlijk veel non-verbale reacties vanuit de langs rennende deelnemers, zoals bijvoorbeeld een duim, en er waren zelfs momenten dat er vrij stevig meegezongen werd met het ‘zangstukje’ van Sweet Caroline! Om half vier passeerde de staart van de run ons – op dat moment Maak Me Gek-spelende – mooie orkest, waarmee het er voor ons op zat.

Het was echt leuk en lekker spelen langs de kant van de CPC. Ook het weer was goed: de temperatuur was heerlijk voor een buitenoptreden en het bleef droog; een lekker middagje! Toen het optreden ten einde was, begaven wij ons weer naar onze voertuigen en keerden wij weer huiswaarts. Pas in de auto op de terugweg begonnen de weergoden pas te wateren. Ook aan de terugweg hadden we een flinke uitdaging, maar we waren allemaal voor donker thuis (hahaha).

Wij bedanken de organisatie van de CPC-run voor de uitnodiging voor de deelname aan deze leuke middag!