Corona bijeenkomst Blaasknarren.

Op maandag 8 juni 2020, van 19:00-20:00 uur, waren alle leden van de Blaasknarren door het bestuur uitgenodigd om naar de Vrolijke Noot te komen, want daar had het bestuur een kleinigheidje voor ons in petto als dank voor het geduld dat wij hadden – en op dit moment van schrijven nog steeds hebben – vanwege de coronacrisis. Meteen was het ook een mooie gelegenheid om elkaar weer eens life te zien en te spreken.
Het was best raar om opeens bij binnenkomst je handen te moeten desinfecteren en heel bewust afstand van elkaar te moeten houden. Al gauw waren we, op een enkeling na, allemaal aanwezig. Het was erg leuk om elkaar na ruim 3 maanden weer ‘in het echt’ te mogen begroeten en er viel heel veel bij te babbelen. Alhoewel er wel een gezellig achtergrondmuziekje op stond, was de bar gesloten, op grond van de coronamaatregelen. Tijdens dit samenzijn gaf Bert een uitgebreide toespraak over de huidige gang van zaken rond het virus (besprekingen gemeente e.d.), de impact die het heeft op de club en de maatregelen die genomen moeten worden als we weer van start gaan. Ook konden er natuurlijk meteen vragen gesteld worden en wij vonden dat heel prettig en verhelderend!
Ietsje over achten namen wij afscheid van elkaar en mochten we een hele mooie grote bos lelies en een ‘pakketje voor de gezelligheid’ meenemen, bestaande uit een flesje witbier, een flesje wijn en een pak partymix knabbels.
Wij bedanken het bestuur voor deze leuke actie!