Sneeker Dweildag 2024

Vrijdagmiddag 4 oktober 2024, de eerste Knarren kwamen binnendruppelen. Alles uitladen: boodschappen, boodschappen, heel veel boodschappen. Daarna op zoek naar een slaapplek. Plek zat! 6 Personen per kamer, dus keuze was reuze!

Met de Knarren die er al waren hebben we pizza’s besteld en hebben we heerlijk zitten smullen. Drankje erbij en dat maakt het meteen heel gezellig.

Rond 20.00uur druppelden de andere Knarren en onze fans binnen. We hebben die avond gezellig gekletst, een stoelendans gedaan en gewoon heel veel lol gehad. Daarna naar bed, want om 07.00uur moesten we alweer aantreden voor het ontbijt.

Helaas werd Ed ziek en besloot hij toch maar om naar huis te gaan. Dat was natuurlijk heel erg jammer, maar was een verstandige beslissing.

Om 9.15uur moesten we al op het verzamelpunt staan en wat was het koud! Maar we konden met de pendelbus naar het centrum waar de warme koffie en koek al op ons stond te wachten.

Om 12.00uur moesten we ons eerste setje spelen… en hup, de kop was eraf. Tussendoor hebben we nog bij andere bands gekeken en werden we beloond met een lekker drankje.

Ons tweede setje speelden we voor een heel enthousiast publiek en dat deden we in een heerlijk zonnetje. Ook de jury was enthousiast en dat konden we later lezen in het rapport.

Setje 3, ons laatste setje van die dag, werd gespeeld in een geweldige sfeer waar het publiek lekker meeging in ons repertoire. Onze dag kon niet meer stuk!

Wachten op de jury-rapporten… gezellig op het plein en met een leuke zanger maakte het wachten een stuk gezelliger. Het was leuk, gezellig, maar het mooiste waren de rapporten van de jury. Met diverse zevens, achten en zelfs een negen vielen we goed in de smaak bij de jury met een grand totaal van 232,8 punten. Ik kan je vertellen: ONZE AVOND KON NIET MEER STUK!

Terug op onze logeerlokatie stond er weer een geweldig buffet voor ons klaar. Onze keukenploeg heeft zeker hun best gedaan. Het was heerlijk en we zijn niets te kort gekomen.

De avond viel en gingen we rustig aan de koffie. Daarna een leuke quiz. Allerlei open vragen waar de meest vreemde antwoorden op kwamen, maar ook multiple choice wat misschien makkelijker leek maar het niet was. Uiteindelijk heeft team 1 (van de 3) gewonnen. Maar het belangrijkste… We hebben vreselijk veel lol gehad!

Na alle lol ging iedereen op zoek naar zijn of haar bedje en konden we de volgende morgen iets langer blijven liggen.

09.00uur – Ontbijten, opruimen, vegen en de boel netjes achterlaten. We hebben genoten en het bleek een weekend om nooit te vergeten. Volgend jaar weer?