Ooievaarsrun 2024.

Op zaterdag 14 september jl. waren wij weer uitgenodigd om de alom bekende Ooievaarsrun muzikaal op te komen vrolijken in de tot feestzaal omgetoverde Oude Visafslag te Scheveningen. Na een lekker bakje koffie werd er, zoals afgesproken, vertrokken om kwart voor tien, om een half uurtje later aan te komen bij de visafslag. In tegenstelling tot vorig jaar was het lekker rustig op de weg en konden we lekker doorrijden. Ter plaatse was een mooie parkeerplaats voor onze bus gereserveerd, waar we netjes naar toe geloodst werden. Eenmaal binnen parkeerden we onze instrumenten op de welbekende, vaste plaats en mochten werden we weer hartelijk ontvangen met een lekker bekertje koffie. Er werd onderwijl nog druk opgebouwd en getest en maakten wij van die gelegenheid gebruik om een nummertje in te spelen, zodat ook wij opgewarmd en al konden opkomen.

Rond twaalven was het dan zo ver: de eerste run arriveerde met veel getoeter van vrachtwagens en ander bombarie. Binnen knalden wij onze eerste set er uit en dat werd zichtbaar gewaardeerd. Daarna kregen wij allen een lunchpakketje aangeboden, wat er natuurlijk wel in ging. Er waren vier runs, die verspreid over de middag binnen kwamen. Onze taak was om elke run feestelijk binnen te halen en zodoende werden er vier setjes van ons verwacht, waar wij dan ook graag aan voldeden. Naar gelang de volgende runs binnenkwamen, werd het steeds drukker in de zaal en voor je het wist was de zaal bomvol publiek en was het weer één groot feest!

Het weer deed ook weer lekker mee en vooral buiten aan het water was het qua temperatuur goed vertoeven in de pauzes. Het was allemaal weer super verzorgd en we kwamen de hele dag niets tekort. Om 17:00 uur zat het er voor ons op, maar het feest ging nog wel even verder met live muziek van o.a. Dennie Christian.

Vanaf deze plaats bedanken wij de organisatie van de Ooievaarsrun nogmaals voor de uitnodiging en de gastvrijheid. Het was ons weer een groot genoegen om van dit prachtige evenement deel uit te mogen maken. Hopelijk tot volgend jaar…